Regulament

Condiții de participare

Anul acesta, pentru a preveni infecția cu virusul SARS-CoV-2, condițiile de participare a publicului la festival trebuie să urmeze restricțiile impuse de legislația în vigoare. Ne vom asigura ca toate măsurile stabilite de autorități să fie respectate întocmai, pentru a asigura protecția sanitară și confortul fiecărui participant. 

Astfel, vă informăm că la intrare se va efectua un triaj epidemiologic. Se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele a cărora temperatură va depăși 37,3 grade Celsius, sau care vor refuza măsurarea acesteia, nu vor avea permisiunea de a intra la festival. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome vizibile de infecții respiratorii.

Purtarea măștii (medicale sau non-medicale) este obligatorie pe toată durata festivalului. Pentru a oferi o protecţie eficientă, masca trebuie să acopere nasul şi gura. Tot obligatorie este și respectarea distanței de 2 m între spectatori. Menținerea distanței de 2 m între persoane nu se aplică pentru membrii aceleiași familii și/sau grupuri de până la 3 persoane. Vă rugăm să respectați indicațiile de ocupare a locurilor. Este interzisă schimbarea amplasamentului băncilor/scaunelor sau a meselor.

Vă recomandăm să vă dezinfectați mâinile la intrarea și la ieșirea din incinta festivalului. În caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice (ploaie, temperaturi scăzute), nu uitați să luați cu voi pelerină de ploaie.

Este permis doar consumul alimentelor sigilate și/sau ambalate individual în perimetrul proiecțiilor și evenimentelor din cadrul festivalului.