Tech

Innovation, entrepreneurship, community

Guests

General Manager al UiPath în Europa de Est, Răzvan are ca obiectiv creșterea pieței regionale, prin facilitarea accesului la platforma de hiper-automatizare a UiPath pentru întreprinderi și organizații de toate dimensiunile.

Răzvan Atim, General Manager Europa de Est – UiPath

Fondator și CEO, George coordonează WiseUp, o agenție de prototipare a produselor, ce se concentrează pe introducerea pe piață a produselor digitale în mai puțin de 3 luni, folosind tehnici precum Lean Startup, Design Thinking și Data Science.

George Diță, CEO - WiseUp

Karl este antreprenor, lector și membru al Grupului de experți la nivel înalt al Comisiei Europene privind impactul transformării digitale pe piețele forței de muncă din UE. Acesta susține frecvent conferințe și ateliere despre inovare, transformare digitală, dezvoltare de afaceri, viitorul muncii și învățare.

Karl McFaul, Expert - Comisia Europeană

Bianca Muntean este coordonatorul principal al Transilvania Digital Innovation Hub, ecosistem local din Cluj Napoca, ce îşi propune sã fie motorul inovãrii şi transformãrii digitale al IMM-urilor şi a administrației publice din regiunea de Nord-Vest.

Bianca Muntean, Coordonator - Transilvania Digital Innovation Hub

Andrei este co-fondator al Coworking Timișoara, mediator în cadrul Techstarts Startup Weekend Global și întotdeauna deschis să discute despre start-up-uri, tehnologie și motociclete. Și să nu uităm, Andrei este mereu în căutarea unui espresso.

Andrei Cosmin Munteanu, Co-founder & CEO - Cowork Timișoara

Împreună cu echipa sa din Continental R&D România, Andrei conduce activități de inovare, pe plan intern și extern, atât în domenii tehnice, precum mobilitate inteligentă, conducere automată sau ride sharing, cât și în ceea ce privește dezvoltarea de incubatoare de afaceri, parteneriate strategice sau fonduri publice.

Andrei Son, Country Innovation Manager - Continental Automotive Romania

Dan conduce departamentul de marketing la Google și YouTube în România și este implicat în mai multe start-up-uri tehnologice, fie ca și co-fondator, fie ca investitor.

Dan Oroș, Head of Marketing - Google & YouTube Romania

Vlad este CEO-ul InsightOut Analytics, o companie de știință a datelor care oferă soluții AI și Machine Learning. Cu interes în știința datelor, Vlad a cercetat în teza sa de doctorat capacitățile predictive ale rețelelor neuronale artificiale pentru implicitele din sistemul financiar.

Vlad Marincaș, CEO - InsightOut Analytics

Andrei este consilier în cadrul DHR, abordarea sa fiind mereu sub forma realizării unui parteneriat cu clienții săi, întocmai pentru a oferi consultanță strategică pentru obiectivele lor globale de leadership și dezvoltarea afacerilor.

Andrei Costache, Partner, Executive Search & Leadership Advisory - DHR International

Bogdan a fondat și este CEO Pitech+ în 2005, structură care, în timp, a devenit epicentrul unui grup de companii care susțin educația, start-up-urile și inovația. În 2014, Bogdan și-a extins aria de afaceri schimbând strategia operațională a grupului, de la Servicii la Servicii și Produse.

Bogdan Herea, CEO - Pitech+

Cornel este un inventator, speaker și antreprenor român, cunoscut pentru fondarea și inventarea .lumen – un sistem de asistență pentru nevazatori, ce le permite o viață mai independentă. Cornel a început parcursul științific încă din perioada liceului, când a construit peste 100 de roboți, călătorind la concursuri de robotică în toată lumea și fondând primele sale companii.

Cornel Amariei, CEO - .lumen - Glasses for the Blind

Florian are o experiență de peste 6 ani în design și construcție de anvelope PLT și este responsabil de anvelopele UHP și UUHP - ultra high performance si ultra-ultra high performance. În trecut a lucrat pentru doi dintre cei mai importanți producători de anvelope.

Florian Butac, Product Industrialization Construction Engineer - Continental Tires

Moderatorul evenimentului, Claudiu Vrînceanu este specialist și consultant cu experiența mixtă în PR și programe de scalare pentru firme antreprenoriale și multinaționale. Absolvent al programului de EMBA Maastricht School of Management, Claudiu Vrinceanu are o experiență de 15 ani în media, comunicare și în administrația publică. El dezvoltă programul ScaleOut din cadrul Romanian Business Leaders.

Claudiu Vrînceanu - Moderator

Events

Start-Up Fair

Vino să faci cunoștință cu start-up-uri locale care, prin îmbinarea tehnologiei cu inovația, au creat produse și servicii de ultimă generație, cu aplicabilitate în domenii precum transportul alternativ, ecologie, printare 3D și nu numai. Ești așteptat, așadar, la o întâlnire cu tehnologia concepută de către oameni ai comunității, pentru comunitate, joi, 3 Septembrie, începând cu orele 14:00, în grădinile Iulius Town.

Line-up eveniment: Eco-bordei (aka Eco Living Project) , Goe, Themesberg , Symme 3D , Sitter.ro, Reactive Boards, Vodafone Romania, IndexAR

Tech Talks

Vă așteptăm în 2 și 3 septembrie la un eveniment dedicat tehnologiei, care facilitează accesul la creativitate, imaginație, și originalitate prin intermediul unor conferințe cu personalități marcante din domeniul inovației.