Skip to content

ABOUT THE SHOW

___________________________________________________________

În noiembrie 2013 ar fi împlinit 100 de ani. A părăsit această lume când avea 53 de ani, dar a marcat în mod excepțional scena şi ecranul secolului XX, fiind considerată cea mai frumoasă femeie a generaţiei sale. E un spectacol biografic; viaţa lui Vivien Leigh – o mare poveste de dragoste, o fascinantă, tumultoasă şi tragică poveste de dragoste imposibilă, curmată de o boală îngrozitoare.

🎭Publicul timișorean o va întâlni pe Vivien Leigh, Scarlet cea de neuitat din “Pe aripile vântului” şi temperamentala Lady Olivier dincolo de scenă, într-un recital excepțional ce se desfăşoară la Cinema Timiș.

🎭Supranumită Viv, the world’s darling, în interpretarea tulburătoare a Lamiei Beligan, marea actriţă retrăieşte acea perioadă magică a Hollywood-ului, pe care l-a iubit şi l-a detestat în acelaşi timp și vă oferă, cu impertinenţă, umor, dragoste şi o periculoasă fragilitate, acest moment de intimitate… ultima ei conferinţă de presă.

🎭Dincolo de asta, însă, este vorba despre rostul artei în lume, despre rolul şi importanţa teatrului. Şi în acest plan, Vivien Leigh este inegalabilă. Hollywood-ul încearcă după mai bine de 80 de ani să găsească o altă Scarlett. Au existat mai multe Blanche, dar nimeni nu s-a ridicat la nivelul ei, în rolul creat în filmul regizat de Elia Kazan.

📅 21 mai
⏰ 19:30
📍Cinema Timiș
Durata: 1 h 30 min (fără pauză)
Vârsta recomandată: 12+
📌 Datele spectacolului:
De: Marcy Lafferty
Distribuția: Lamia Beligan
Regia: Liana Ceterchi
Decorațiuni și costume: Liana Ceterchi şi Lamia Beligan
Producător: Teatrul Excelsior
 

Sponsori oficial: APTIV

Sunlight Theatre este parte din Flight Festival.

SCHEDULE

____________________________________________________________________

Get tickets

___________________________________________________________________

Choose your provider

iabilet.ro

entertix.ro

© Flight Festival 2024 

Tech

Film

Teatru

Voluntari

Acreditări

Contact

Acces rules

Privacy Policy 

Parental agreement